Demo voor nieuwe Ratchet & Clank

Ratchet & Clank: A Crack in Time is de derde Ratchet & Clank die op de PlayStation 3 verschijnt. De game wordt zoals vanouds ontwikkeld door Insomniac en laat je weer in de huid kruipen van Ratchet die ditmaal Clank probeert terug te vinden.

James Stevenson van Insomniac meldde vandaag dat de nieuwe Ratchet & Clank een demo gaat krijgen. Hij vermeldde verder geen datum. Het is dus nog kijken of de demo voor of na de release verschijnt.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?