Demo voor Fight Night

Een vertegenwoordiger van Electronic Arts heeft aangegeven dat van de game Fight Night: Round 4 een demo verschijnt. De demo zal ergens in het midden van mei uitkomen waarbij je aan de slag kunt met Ricky Hatton en Manny Pacquiao.

De eerste Fight Night lanceerde EA in 2004 voor de PlayStation 2 en Xbox. Daarna verschenen er nog twee sequels en Fight Night 4, waar onder andere Mike Tyson en Mohammed Ali in meespeelden.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?