Check hier alle PlayStation State of Play content

Demo voor Band Hero

Binnenkort verschijnt er weer een nieuwe game voor de muziekliefhebbers. Band Hero ligt namelijk vanaf volgende maand in de winkels voor Xbox 360, PlayStation 3 en Nintendo Wii. We zullen dus nog even moeten wachten op de game, maar gelukkig kunnen we vanaf vandaag de demo downloaden.

Met deze demo kunnen we naast het spelen van de drie verschillende nummers "Paralyzer" van Finger Eleven, "Walking on Sunshine" van Katrina en The Waves en "Picture to Burn" van Taylor Swift ook de Party Play en Sing-Along modus uitproberen.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?