Demo voor Aliens vs. Predator

Nog een maandje wachten en dan kunnen we beginnen met de game Aliens vs. Predator. Er was echter nog niet bekendgemaakt of de game ook een demo zo krijgen, maar inmiddels weten we al meer.

In een interview liet Alex Moore van Rebellion Studios namelijk weten dat de game wel een demo krijgt. Wanneer we de demo kunnen verwachten is echter nog onbekend.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?