Demo van WET vanaf vandaag beschikbaar

Bethesda Softworks maakte bekend dat de demo van WET vanaf vandaag beschikbaar is via Xbox Live. Helaas kunnen enkel de bezitters van een Gold-account de demo downloaden.

De demo zelf weegt 632 MB en geeft een korte blik op de singleplayer weer. In de game speel je met Rubi Malone, een vurige dame met een ongewoon beroep: huurmoordenares. Met een degelijk wapenarsenaal en wat acrobatische moves maakt ze menig gespuis makkelijk een kopje kleiner, tegen een kleine bètaling natuurlijk.

WET zal vanaf 18 september beschikbaar zijn voor de PlayStation 3 en Xbox 360. De PlayStation 3-versie van de demo is al langere tijd beschikbaar via PlayStation Network.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?