Check hier alle Gameliner Awards 2021 content

MotoGP 08

  • Ontwikkelaar Milestone
  • Eerste releasedatum 24 oktober 2008
  • Platformen Xbox 360, PlayStation 3
  • Gameliner score -

Demo van MotoGP 08 te downloaden

Waar veel sportgames aan het eind van het jaar 2008 al met hun games kopen met 2009 in hun titel, doet de MotoGP serie het altijd al op een andere manier, aangezien MotoGP 08 nu pas uit is gekomen voor vrijwel elke console. In de game speel je met de spelers van het afgelopen seizoen en is het jouw doel om de nummer 1 op de motor te worden.

Mocht je nog niet helemaal zeker weten of de game iets voor jou is, dan kun je dat nu bepalen met de demo die is uitgebracht. Die demo kun je op deze plek in alle rust downloaden, om daarna lekker te scheuren over de parcours die de demo te bieden heeft.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?