LEGO Batman: The Videogame

  • Ontwikkelaar Traveller's Tales
  • Eerste releasedatum 10 oktober 2008
  • Platformen Pc, PlayStation 2, PlayStation Portable, Xbox 360, PlayStation 3, Nintendo DS, Nintendo Wii
  • Genre Avonturen
  • Gameliner score -

Demo van LEGO Batman op Xbox Live

Verken de DC Comics-wereld van Batman op een unieke manier in een interactief Gotham City van LEGO. Je volgt Batman en Robin op de voet tijdens hun jacht op beruchte misdadigers. Of je kruipt natuurlijk in de huid van de schurken!

De demo van LEGO Batman: The Videogame is vanaf vandaag te downloaden vanaf Xbox Live. Hoewel Warner Bros (uitgever van de game) niks over de inhoud van de demo heeft gezegd, is het waarschijnlijk dat je het eerste level van het spel kunt gaan spelen, aangezien dit bij tot nu toe alle demo's van LEGO games het geval was.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?