Halo Wars
  • ONTWIKKELAAR Creative Assembly
  • EERSTE RELEASEDATUM 27 februari 2009
  • PLATFORMEN Pc, Xbox 360
  • GENRE Strategie
  • GAMELINER SCORE

Demo van Halo Wars komt begin februari

Vanaf 5 februari kunnen gamers de demo van Halo Wars downloaden. Dit heeft Steve Ballmer, CEO van Microsoft, gezegd tijdens zijn toespraak op de CES 2009.

Vanaf eind februari is de volledige game beschikbaar voor de Xbox 360. Halo Wars is een strategiegame die speelt in het legendarische Halo universum. Voer het commando over nieuwe en bekende UNSC-eenheden in hun eerste confrontatie met de Covenant, een coalitie van aliens die de mensheid dreigt uit te roeien. Het verhaal gaat terug naar een vroege periode van het Halo-universum, nog vóór de eerste Halo-game.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?