Demo van Demigod nu beschikbaar

Vandaag heeft Gas Powered Games een demo vrijgegeven van hun nieuwste RTS-game genaamd Demigod. De demo werd al verwacht, omdat deze normaal eerder had moeten verschijnen, maar wegens technische problemen was dat nog niet gebeurd.

In Demigod speel je een soort van oppergod waarmee je de controle neemt over een bepaald leger. Je kunt kiezen tussen de Assassin en General, die allebei hun sterke en zwakke punten hebben.

De demo is 600 MB groot en kan gedownload worden via Fileplanet, Big Download en Gamershell.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?