Check hier alle Gameliner Awards 2021 content

Turok

  • Ontwikkelaar Propaganda Games
  • Eerste releasedatum 25 juli 2008
  • Platformen Pc, Xbox 360, PlayStation 3, Nintendo Switch
  • Gameliner score -

Demo Turok vandaag op Xbox Live

De uitgever Disney Interactive heeft vandaag een demo op Xbox Live gezet van de nieuwe Turok. De game wordt ontwikkeld door Propaganda Games. Meerdere gamepers zijn ervan overtuigd dat deze game wel één van de betere shooters van 2008 gaat worden.

De demo weegt zo'n 1,17GB. We zullen nog maar moeten zien of alle beloften nagekomen zullen worden op 8 februari. Dan komt namelijk de game uit. Maar tot die tijd kunnen we ons dus gaan vermaken met de demo.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?