Tom Clancy's H.A.W.X.
  • ONTWIKKELAAR Ubisoft Boekarest
  • EERSTE RELEASEDATUM 13 maart 2009
  • PLATFORMEN Pc, Xbox 360, PlayStation 3
  • GAMELINER SCORE

Demo Tom Clancy H.A.W.X vertraagd

Eerder deze week had Ubisoft aangekondigd dat de demo van Tom Clancy H.A.W.X vandaag zou verschijnen voor de PlayStation 3. Jammer genoeg gaat dat niet door, want de demo heeft vertraging opgelopen en komt pas over twee weken.

De demo zal nu vanaf 26 februari te downloaden zijn via de PlayStation Network en volgens Ubisoft komt dit doordat er een onverwachts probleem was ontstaan. PlayStation 3 bezitters zullen dus nog even moeten wachten.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?