Demo The Club vandaag te downloaden via Xbox Live

Vanaf vandaag is de demo van The Club te downloaden via de Marketplace van Xbox Live. Ben je van plan om de demo te downloaden, zorg dan wel dat je hardeschijf genoeg ruimte heeft, want de demo is 1,4 GB groot.

The Club is een soort raceshooter. Dit houdt in dat je in verschillende levels als een gek zoveel mogelijk vijanden neer moet schieten. Om een zo'n hoog mogelijke scoren op te bouwen, is originaliteit van een groot belang. Door bijvoorbeeld je vijanden op te blazen met dynamiet kun je extra punten verdienen. Op 8 februari kun je de game in de winkels verwachten voor de PC, Xbox 360 en de PlayStation 3.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?