Resident Evil 5

  • Ontwikkelaar Capcom Production Studio 1
  • Eerste releasedatum 13 maart 2009
  • Platformen Pc, Xbox 360, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch
  • Genre Horror, Survival, Third-Person Shooter
  • Gameliner score

Demo Resident Evil 5 valt tegen

Voor de gamers die het nog niet was opgevallen: in de demo van Resident Evil 5 kun je niet tegelijk lopen en schieten. Hierdoor was er al veel kritiek gevallen op de demo. Veel gamers smeekte dan ook bijna om dit in de uiteindelijk versie recht te trekken.

Volgens de Japanse ontwikkelaar en uitgever Capcom zal dit echter niet gaan gebeuren en hebben ze daar genoeg redenen voor. Allereerst is het in de hele Resident Evil-serie al zo geweest. Daarnaast is het volgens de ontwikkelaars een betere manier om het gevoel van gevaar en risico hoog te houden in de game. Ze hebben dus genoeg smoesjes om de game niet te hoeven aanpassen.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?