Demo Overlord II vandaag beschikbaar voor de 360

Voor nieuwsgierigen en voor de liefhebber, vanaf vandaag is de speelbare demo van Overlord II te downloaden vanaf Xbox LIVE Marketplace. Iedereen die het eerste deel speelde, weet dat Overlord het vooral moest hebben van scherpe humor en soepele gameplay. In Overlord II kan men hetzelfde verwachten.

In Overlord II worden vooral maatschappelijke thema's op de hak genomen. Zo kun je bijvoorbeeld zeehonden knuppelen, dit is natuurlijk geen serieus onderdeel. Volgende week komt de demo ook naar de PlayStation Store en ook voor de PC verschijnt er dan een demo. Waar wacht je nog op? Xbox 360 aan en binnen hengelen maar!

De volledige game staat gepland op 26 juni. Tevens verschijnen er nog twee aparte Overlord games op 26 juni. Op de Nintendo Wii kunnen mensen aan de bak straks met Overlord Dark Legend, waarin je je Minions kunt aansturen met je Wiimote en op de Nintendo DS kun je je Stylus gaan gebruiken in Overlord Minions.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?