Check hier alle Gameliner Awards 2021 content

Ninja Blade

  • Eerste releasedatum 3 april 2009
  • Platformen Pc, Xbox 360
  • Gameliner score

Demo Ninja Blade bereikt Japan

De demo van Ninja Blade is vanaf vandaag te downloaden in Japan. De demo is beschikbaar via Xbox Live. Major Nelson heeft dit bekendgemaakt op zijn blog. Dus mocht je een Japanse Gamertag hebben kun je de demo binnen hengelen, anders zul je toch nog even geduld moeten hebben.

Wat wel duidelijk is is dat de demo niet alleen in het Japans is, maar ook in het Engels en dit keer dus niet regio gebonden is. Dat was bij de demo van Resident Evil 5 helaas wel het geval; ook die demo was sinds kort in Japan al te downloaden. Wanneer de demo voor ons westerse gamers te downloaden is, is nog niet bekend.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?