Demo Mini Ninjas

Op donderdag 20 augustus verschijnt er een demo van Mini Ninjas in de PlayStation Store. In ieder geval in de Amerikaanse PlayStation Store, of de demo op die datum ook in onze Europese Store komt is nog niet duidelijk.

Grijp dus je kans aanstaande donderdag en download de gratis demo om alvast een kijkje te nemen of het iets voor je is. De volledige game zal verschijnen op 8 september in de Verenigde Staten en op 15 september voor het Verenigd Koninkrijk.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?