Demo Left 4 Dead 2 eerder speelbaar

Gamers die een pre-order plaatsen van Left 4 Dead 2 kunnen eerder aan de slag met de multiplayerdemo. Dat heeft Valve laten weten. De pre-order kan geplaatst worden bij Steam en de deelnemende winkels. Al weten we niet welke dat zijn.

Left 4 Dead 2 is vanaf 17 november verkrijgbaar en de pre-orders van dit tweede deel zijn al twee keer zoveel dan het origineel.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?