Kirby Star Allies

  • Ontwikkelaar HAL Laboratory
  • Eerste releasedatum 16 maart 2018
  • Platformen Nintendo Switch
  • Gameliner score

Demo Kirby Star Allies vanaf vandaag verkrijgbaar

De demo van Kirby: Star Allies is vanaf vandaag verkrijgbaar op de Nintendo Switch eShop. Nintendo Europe heeft dit vandaag aangekondigd.

Kirby's nieuwe avontuur komt deze maand uit en nu kun je alvast alleen of met je vrienden aan de gang. Rekruteer verschillende vijanden door hen met harten te bestoken en maak een team van maximaal vier personages. Ook kun je voor een andere ervaring met drie vrienden een team vormen en verschillende team-up actions uitvoeren.

onbekend

Kirby: Star Allies komt op 16 maart naar de Nintendo Switch.

Over auteur Philip Zeldenthuis

Philip Zeldenthuis Philip gaat niet van huis zonder zijn rode pen op zak. Ondanks het gebrek aan tijd, heeft hij altijd wel wat tijd over om wat d-tjes en t-tjes te corrigeren of beter nog, voor een groots avontuur in de meest uitgebreide RPG’s. In zijn lange leven heeft Philip al flink wat consoles versleten. Hij is echter nog lang niet klaar!

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?