Demo Heavy Rain op komst

Vandaag wist David Cage ons in een interview met Videogamer 24/7 te vertellen dat het bedrijf druk in de weer is een demo te ontwikkelen voor Heavy Rain. Doch vertelde hij er bij dat het een moeilijke opgave is, vooral omdat het niet vanzelfsprekend is gamers te laten inleven in Heavy Rain met behulp van slechts één level.

If we show an action scene, some players will think that this is what Heavy Rain is all about, and it is the same thing if we show an exploration scene. The problem is that each scene of the game offers contextual game play, which is something very difficult to explain and convey in a single demo. Demos are often a double-edge thing: if you don't release one, players may think that you have something to hide.

Toch wil David Cage zeker een demo releasen, omdat hij wil voorkomen dat de gamers denken dat ze iets te verbergen hebben. Een verschijningsdatum van de demo is voorlopig nog niet bekend.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?