Demo Halo Wars groot succes

De demo van Halo Wars verscheen op 5 febuari en Microsoft geeft aan dat de demo nu al meer dan twee miljoen keer is gedownload. De demo is daardoor het meest populair op de Xbox Live Marketplace.

Halo Wars is dus nu al erg gewild bij veel Xbox 360 gamers, maar we moeten nog even wachten op de release van de game. Microsoft hoopt in elk geval dat de release net zo'n succes wordt als de demo.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?