Frontlines: Fuel of War

  • Ontwikkelaar Kaos Studios
  • Eerste releasedatum 29 februari 2008
  • Platformen Pc, Xbox 360
  • Gameliner score

Demo Frontlines: Fuel of War ook naar pc

Al enige tijd kunnen Xbox 360-gebruikers zich vermaken met zowel een singleplayer- als multiplayer-demo van Frontlines: Fuel of War. De FPS speelt zich af in een open wereld, waarin je bepaalde punten moet innemen en informatie moet inwinnen.

THQ heeft laten weten dat ook de pc-gamers de kans zullen krijgen een multiplayer-demo te spelen alvorens ze overgaan op het kopen van de game. In de game krijgen ze de kans om in twee maps uit het spel te spelen, te weten Oilfield en Invasion.

Hoewel Frontlines: Fuel of War zelf al op 29 februari zal verschijnen, zullen pc-gamers op de demo moeten wachten tot 11 maart. Ondanks dat de demo later verschijnt dan de game zelf, gaan we er gewoon vanuit dat we te maken hebben met een late demo in plaats van uitstel van de pc-versie.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?