FIFA Street 3

  • Ontwikkelaar EA Canada
  • Eerste releasedatum 22 februari 2008
  • Platformen Xbox 360, PlayStation 3, Nintendo DS
  • Genre Sport
  • Gameliner score

Demo FIFA Street 3 nu op Xbox Live Marketplace

Vanaf vandaag is de demo van FIFA Street 3 te downloaden via Xbox Live Marketplace. De demo is 293 MB groot. De demo bevat een level waar je met de landen Brazilië en Engeland tegen elkaar kunt spelen. Voor de Xbox Live Silver bezitters is het nog een week afwachten, en dan kunnen ook zij aan de slag met de demo.

Op 22 februari zal de game release op de Xbox 360, PlayStation 3 en de Nintendo DS. De grootste verandering aan de game zijn de graphics. Anders dan de voorgaande twee delen heeft de game nu een soort cartoony-uitstraling

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?