Devil May Cry 4

  • Ontwikkelaar Capcom Production Studio 1
  • Eerste releasedatum 8 februari 2008
  • Platformen Pc, Xbox 360, PlayStation 3
  • Gameliner score

Demo Devil May Cry 4 staat op Live

De demo van Devil May Cry 4 is vandaag te downloaden via Xbox Live. De demo is niet super groot 613 MB. In de demo krijg je verschillenden stukjes van de game voor je kiezen. Met als klap op de vuurpijl een eindbaas gevecht tegen Berial, hiermee sluit je de demo af.

Mensen met een PlayStation 3 zullen nog een weekje moeten wachten op de demo. Op 31 januari zullen ook zij aan de slag kunnen. De volledige game zal op 8 februari 2008 bij ons verkrijgbaar zijn voor de pc, PlayStation 3 en de Xbox 360.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?