Check hier alle Gameliner Awards 2021 content

Dark Messiah of Might and Magic: Elements

  • Ontwikkelaar Artificial Studios
  • Eerste releasedatum 14 februari 2008
  • Platformen Xbox 360
  • Gameliner score -

Demo Dark Messiah of Might & Magic: Elements nu te downloaden

Sinds vandaag is het voor de Xbox 360 bezitters mogelijk, om de demo van Dark Messiah of Might & Magic: Elements te dowloaden. Je kunt wel stellen dat veel 360 gamers al lang uit kijken naar de game. Aangezien de planning was om ten tijden van de PC versie, ook gelijk die voor de 360 uit te brengen. De demo is 689 mb groot en bevat zowel singelplayer als Multiplayer elementen.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?