Demo Brütal Legend nu beschikbaar

Vanaf vandaag kunnen de geïnteresseerde gamers de demo van Brütal Legend downloaden via Xbox Live Marketplace en PlayStation Network. De demo is ook gelukkig ook beschikbaar in Europa, want daarover ontstond de afgelopen weken wel wat onduidelijkheid.

De demo weegt 2 gigabyte en was al eerder beschikbaar voor consument die het spel gereseveerd hebben en voor de mensen die woonachtig zijn in de VS en Canada. De demo is nu echter voor alle Xbox 360- en PlayStation 3-bezitters beschikbaar.

Brütal Legend is vanaf 15 oktober verkrijgbaar voor de PlayStation 3 en de Xbox 360.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?