Demo Bayonetta arriveert in december

Ik heb, samen met Yordi, Bayonetta al even kunnen spelen op de FirstLook en ik was zeker onder de indruk. De game doet denken aan Devil May Cry, wat ook wel logisch is, omdat de bedenker van Devil May Cry achter het stuur van Bayonetta staat.

Jullie willen de game natuurlijk ook zelf ervaren voordat je hem koopt. Daarom komt SEGA met een demo van de game. De demo verschijnt 3 december in Europa en Amerika. Ook de release op de Xbox 360 en PlayStation 3 zal simultaan zijn.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?