Demo Battlefield: Bad Company 2 doet het goed

De demo van Battlefield: Bad Company 2 doet het enorm goed. De demo is binnen vijf dagen al meer dan twee miljoen keer gedownload. Volgens DICE, ontwikkelingstudio van EA, lijkt de demo van Battlefield: Bad Company 2 de snelst gedownloade demo ooit te worden in de geschiedenis van EA.

De volledige versie van de game zal vanaf 5 maart beschikbaar zijn in Europa voor de Xbox 360, PS3 en pc. Of de volledige versie van Battlefield: Bad Company 2 ook net zo'n succes wordt zullen we dus moeten afwachten.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?