Demo ANNO 1404 is beschikbaar

Sinds gisteravond is de demoversie van ANNO 1404 uitgekomen voor de PC. De demo is 1.6 GB groot en omvat de eerste twee hoofdstukken uit de singleplayermodus.

ANNO 1404 is het nieuwe deel in de bekroonde ANNO-franchise. Dit deel zal zich afspelen in de Oriënt, waar spelers de rijke cultuur van het Oosten kunnen verkennen en ondertussen de ene na de andere metropolis kunnen opbouwen.

De game zal nieuwe elementen kennen zoals vernieuwde objecten en grotere eilanden. Daarnaast zal er een intuïtieve interface komen en een nieuwe sandbox-modus.

De demo is hier te downloaden.

Nintendo DS-bezitters, die ook zin hebben in ANNO, kunnen hier de review lezen van ANNO: Create a New World.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?