Check al onze gamescom content hier!

Demo Aliens vs. Predator vandaag online

19 februari verschijnt Aliens vs. Predator. De game belooft een waar blood & gore-festijn te worden. Om die belofte aan de tand te voelen, heeft SEGA een demo uitgebracht.

De demo is nu uit voor Steam, Xbox Live en PlayStation Network. Op het PlayStation Network is de demo echter ietsje zwaarder, 1,138Mb. Op de PC en Xbox 360 is de grootte slechts 780Mb.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?