Deltarune komt ook naar PlayStation 4

Geplaatst:

Deltarune, de spirituele opvolger van de indie-knaller Undertale, komt ook naar de PlayStation 4. Dit maakte gameontwikkelaar Toby Fox onlangs bekend via Twitter.

Deltarune: Chapter 1 is het eerste deel in een reeks van meerdere Deltarune-games. Deltarune speelt zich af in hetzelfde universum als de bekende indiegame Undertale. Deltarune: Chapter 1 werd op 31 oktober vorig jaar al gelanceerd op pc en Mac en tijdens de Nintendo Direct van afgelopen week werd aangekondigd dat de game volgende week ook naar Nintendo Switch komt. Vandaag heeft ontwikkelaar Toby Fox laten weten dat de game op dezelfde datum ook op de PlayStation 4 gaat verschijnen. Dit eerste deel in de Deltarune-reeks is voor alle platformen gratis. Voor de volgende delen die uit gaan komen, moet je betalen.

Deltarune: Chapter 1 is momenteel al gratis te spelen op pc. Op 28 februari verschijnt de game op Nintendo Switch en PlayStation 4.

Bron: Toby Fox Twitter
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord