Defense Grid maakt entree op Xbox

De succesvolle PC game Defense Grid: The Awakening komt op 2 september uit als Arcade game voor de Xbox 360. De game zal dan te koop zijn voor 800 Microsoft Points, en krijgt ten opzichte van de PC versie nog wat extra's.

Uiteraard krijgt de game alle inhoud van versies voor andere platformen gewoon met zich mee, inclusief alle patches en andere tweaks. Daarnaast zal de Xbox 360 versie exclusief het Borderlands missie pakket bevatten, met vier nieuwe maps en drie nieuwe challenge modi.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?