Check al onze gamescom content hier!

Def Jam Rapstar verschijnt in november

Konami brengt op 5 november Def Jam Superstar uit voor de Xbox 360, PlayStation 3 en Nintendo Wii. In eerste instantie had deze game al vorig jaar moeten uitkomen.

Door het verder uitwerken van de online community, waardoor je je opgenomen beelden kan delen met anderen via sociale netwerken en andere mobiele apparaten, heeft de ontwikkeling langer geduurd.

Def Jam Rapstar wordt geleverd met 40 hiphop nummers. Hieronder volgen enkele:
- Biz Markie: Just A Friend
- Drake: Best I Ever Had
- Outkast: So Fresh, So Clean
- Pete Rock and CL Smooth: They Reminisce Over You (T.R.O.Y.)
- Salt-N-Pepa: Push It

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?