Deep Rock Galactic update voegt zijmissies toe

Geplaatst: 10 juni 2020 17:25
Aangepast: 11 juni 2020 00:22

De nieuwste update voor Deep Rock Galactic heeft genoeg in huis. Zo worden er nieuwe zijmissies toegevoegd en krijg je te maken met een nieuw monster.

Dat zijn de twee hoofdrolspelers in deze update. Er worden maar liefst drie nieuwe zijmissies toegevoegd, die willekeurig worden gematcht met je hoofdmissies. Gunk Seeds, Ebonuts en Fester Fleas zijn binnenkort beschikbaar om te verwoesten, verzamelen en te elimineren. Een nieuw monster maakt ook zijn debuut in de grotten, de Korlok Tyrant-Weed is namelijk gesignaleerd. Je moet het beest zijn hart vernietigen, voordat hij de gehele mijn overspoeld met zijn "shooting sproutlings". Verder laat Ghost Ship weten dat er een nieuwe ingame manual komt, bugfixes en wat andere leuke toevoegingen zoals extra fauna en meer bier.

Deep Rock Galactic is nu beschikbaar voor de pc en Xbox One. Lees hier onze review van Deep Rock Galactic.

Bron: Steam
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Deep Rock Galactic

Series

-

Uitgever

Coffee Stain Publishing

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

28 februari 2018

Ontwikkelaar

Ghost Ship Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord