Deep Rock Galactic

  • Ontwikkelaar Ghost Ship Games
  • Eerste releasedatum 28 februari 2018
  • Platformen Pc, Xbox One
  • Genre Avonturen, First-Person Shooter, Survival
  • Gameliner score

Deep Rock Galactic update voegt zijmissies toe

De nieuwste update voor Deep Rock Galactic heeft genoeg in huis. Zo worden er nieuwe zijmissies toegevoegd en krijg je te maken met een nieuw monster.

Dat zijn de twee hoofdrolspelers in deze update. Er worden maar liefst drie nieuwe zijmissies toegevoegd, die willekeurig worden gematcht met je hoofdmissies. Gunk Seeds, Ebonuts en Fester Fleas zijn binnenkort beschikbaar om te verwoesten, verzamelen en te elimineren. Een nieuw monster maakt ook zijn debuut in de grotten, de Korlok Tyrant-Weed is namelijk gesignaleerd. Je moet het beest zijn hart vernietigen, voordat hij de gehele mijn overspoeld met zijn "shooting sproutlings". Verder laat Ghost Ship weten dat er een nieuwe ingame manual komt, bugfixes en wat andere leuke toevoegingen zoals extra fauna en meer bier.

Deep Rock Galactic DenseBiozone

Deep Rock Galactic is nu beschikbaar voor de pc en Xbox One. Lees hier onze review van Deep Rock Galactic.

BRON Steam

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?