Check hier alle Gameliner Awards 2021 content

Deep Rock Galactic

  • Ontwikkelaar Ghost Ship Games
  • Eerste releasedatum 28 februari 2018
  • Platformen Pc, Xbox One
  • Genre Avonturen, First-Person Shooter, Survival
  • Gameliner score

Deep Rock Galactic Update 33 onthuld

Deep Rock Galactic Update 33 is binnenkort speelbaar. Dit laten de ontwikkelaars weten, samen met de details en releasedatum van de nieuwste content.

In alweer de 33ste update van Deep Rock Galactic mogen spelers zich klaarmaken voor een nieuw avontuur. Er worden twee nieuwe omgevingen toegevoegd. De Azure Weald is een mystieke plek, een soort ondergrond regenwoud met lichtgevende planten en vele neon kleuren. Je hebt echter ook Hollow Bough, wat het tegenovergestelde is van een levendige plek. Deze nieuwe omgeving is namelijk erg grauw en miserabel. Naast de nieuwe ecosystemen zijn er ook nieuwe vijanden. Zo krijgt de eindbaas Dreadnought diverse varianten die ervoor moeten zorgen dat de bossbattles meer gevarieerd worden. Bekijk hier de review van Deep Rock Galactic.

Deep Rock Galactic Update 331

Deep Rock Galactic is nu beschikbaar voor de pc en Xbox One. Update 33 is beschikbaar vanaf 4 februari voor de pc en vanaf 11 februari voor de Xbox-consoles.

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?