Deep Rock Galactic

  • Ontwikkelaar Ghost Ship Games
  • Eerste releasedatum 28 februari 2018
  • Platformen Pc, Xbox One
  • Genre Avonturen, First-Person Shooter, Survival
  • Gameliner score

Deep Rock Galactic roadmap details vrijgegeven

Om te vieren dat Deep Rock Galactic nu beschikbaar is via Xbox Game Pass, heeft het team meerdere details onthuld over de roadmap. De roadmap is onderdeel van de update die volgend jaar beschikbaar is.

Niet alleen is Deep Rock Galactic nu beschikbaar via Xbox Game Pass, maar heeft de soundtrack van de game meer dan 100.000 exemplaren verkocht. Om dit te vieren hebben Ghost Ship Games en Coffee Stain Publishing een preview onthuld van de nieuwe roadmap. Hiermee kun je twee nieuwe biomen verwachten, nieuwe vijanden en een Mineral Trade.

Deep Rock Galactic6

Deep Rock Galactic is beschikbaar voor pc en Xbox One. De nieuwe roadmap komt in de update en is beschikbaar vanaf januari 2021.

BRON Swipe Right

Over auteur Celine Man

Celine Man Sommige mensen spelen een game en kunnen deze weer rustig wegleggen. Celine kan dat echter niet. Nee nee, Celine denkt er over na, legt het even weg en schrijft er vervolgens een hele filosofische thesis over. Het is dan ook niet heel erg vreemd dat Celine filosofie studeert. De sky is echter de limit, want die filosofie gaat ze ooit toepassen op Artificial Intelligence en video game design. Celine is waar Skynet zijn oorsprong vindt.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?