Deep Rock Galactic krijgt content update nummer 32

Geplaatst: 25 september 2020 13:56

Deep Rock Galactic krijgt haar eerste content update sinds de release uit Early Access. Spelers kunnen binnenkort aan de slag met twee nieuwe missies en meer.

De hoofdattractie van de update zijn natuurlijk de twee nieuwe missievormen. Nummer één is Escort Duty. In deze missie wordt er vooral gefocust op combat en de administratie geeft de dwergen het doel om de mysterieuze Ommoran Heartstone te bemachtigen. De tweede missievorm is genaamd On-Site Refining. Hierbij moeten de dwergen leren werken met een heel nieuw netwerk aan metalen pijpen, die niet alleen dienen als mijn-apparatuur, maar ook als een nieuwe manier om snel door de grotten heen te racen. Naast de nieuwe missies komen er een heleboel nieuwe customization items naar de game, zoals nieuwe baarden, kapsels en hoofddeksels. Bekijk hier onze review van Deep Rock Galactic.

Deep Rock Galactic is nu beschikbaar voor de pc en Xbox One. De update is beschikbaar vanaf 8 oktober, gepaard met een nieuwe DLC-pakket genaamd Roughneck DLC Pack. Deze DLC geeft de spelers de mogelijkheid om exclusieve customization items te kopen voor hun dwerg.

Bron: Coffee Stain
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Deep Rock Galactic

Series

-

Uitgever

Coffee Stain Publishing

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

28 februari 2018

Ontwikkelaar

Ghost Ship Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord