Deep Rock Galactic

  • Ontwikkelaar Ghost Ship Games
  • Eerste releasedatum 28 februari 2018
  • Platformen Pc, Xbox One
  • Genre Avonturen, First-Person Shooter, Survival
  • Gameliner score

Deep Rock Galactic krijgt content update nummer 32

Deep Rock Galactic krijgt haar eerste content update sinds de release uit Early Access. Spelers kunnen binnenkort aan de slag met twee nieuwe missies en meer.

De hoofdattractie van de update zijn natuurlijk de twee nieuwe missievormen. Nummer één is Escort Duty. In deze missie wordt er vooral gefocust op combat en de administratie geeft de dwergen het doel om de mysterieuze Ommoran Heartstone te bemachtigen. De tweede missievorm is genaamd On-Site Refining. Hierbij moeten de dwergen leren werken met een heel nieuw netwerk aan metalen pijpen, die niet alleen dienen als mijn-apparatuur, maar ook als een nieuwe manier om snel door de grotten heen te racen. Naast de nieuwe missies komen er een heleboel nieuwe customization items naar de game, zoals nieuwe baarden, kapsels en hoofddeksels. Bekijk hier onze review van Deep Rock Galactic.

Deep Rock Galactic is nu beschikbaar voor de pc en Xbox One. De update is beschikbaar vanaf 8 oktober, gepaard met een nieuwe DLC-pakket genaamd Roughneck DLC Pack. Deze DLC geeft de spelers de mogelijkheid om exclusieve customization items te kopen voor hun dwerg.

BRON Coffee Stain

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?