Deathloop uitgesteld tot volgend jaar

Geplaatst:

Als je uitkijkt naar de surrealistische shooter Deahloop, dan zul je nog even geduld moeten hebben. Deathloop is namelijk uitgesteld tot volgend jaar.

Tijdens de E3 van 2019 werd Deathloop onthuld. Deze shooter speelt zich af in een surrealistische setting en volgt het verhaal van een man die dezelfde dag telkens opnieuw beleeft. Om uit deze tijdloop te komen, moet hij er slim gebruik van maken om zijn vijanden uit te kunnen schakelen. Tijdens de Future of Gaming-presentatie van Sony PlayStation dit jaar hebben we de eerste gameplaybeelden van Deathloop mogen zien. Tijdens de presentatie werd aangekondigd dat de game tijdelijk exclusief op de PlayStation 5 beschikbaar wordt, waarna het uiteindelijk ook de pc aan zal doen. Ontwikkelaar Arkane Lyon liet onlangs echter weten dat we hier nog wel even op moeten wachten. De game wordt namelijk tot volgend jaar uitgesteld zodat de ontwikkelaar wat extra tijd krijgt om de game af te maken en te polijsten.

Deathloop verschijnt in het tweede kwartaal van 2021 voor de PlayStation 5 en later voor de pc.

Bron: Arkane Lyon
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Deathloop

Series

-

Uitgever

Bethesda Softworks

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

14 september 2021

Ontwikkelaar

Arkane Studios

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord