Death Stranding
  • ONTWIKKELAAR Kojima Productions
  • RELEASEDATUM 8 november 2019
  • PLATFORMEN PlayStation 4
  • GENRE RPG
  • GAMELINER SCORE -

Death Stranding loopt achter op schema

De productie van Death Stranding loopt wat achter op schema, dit meldt de regisseur Hideo Kojima in een interview met het Japanse radiostation J-Wave.

Volgens hem loopt Kojima Productions niet enorm achter op schema, maar het is wel mogelijk dat de oorspronkelijke deadline niet gehaald gaat worden. Death Stranding gaar zeker niet gereleased worden op de geplande releasedatum. Kojima ziet dit niet als een groot probleem, het is volgens hem namelijk meer dan logisch dat grote games vertraagd worden.

Death Stranding3

Zowel de geplande als de uiteindelijke releasedatum zijn nog niet bekend.

BRON VG247

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?