Grand Theft Auto IV

  • Ontwikkelaar Rockstar North
  • Eerste releasedatum 19 april 2008
  • Platformen Pc, Xbox 360, PlayStation 3
  • Genre Actie, Open-World
  • Gameliner score

Death Metal voor The Lost And The Damned

Volgende week komt The Lost And The Damned. Dit is de langverwachte extra content voor Grand Theft Auto IV. In de game zul je spelen met Johnny Klebitz, een lid van de bikergang The Lost.

Johnny is een biker en bikers zie je niet naar Oasis luisteren. Daarom zal Rockstar er nieuwe Death Metal nummers in verwerken voor de radiostations Liberty City Hardcore, The Beat en Liberty Rock Radio. Daarnaast zullen de laatste twee ook nieuwe DJ's krijgen. Rockstar heeft nog niet de lijst met Death Metal-nummers openbaar gemaakt. Blijf Gameliner in de gaten houden voor meer informatie.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?