Check hier alle Gameliner Awards 2021 content

Grand Theft Auto: Chinatown Wars

  • Ontwikkelaar Rockstar Leeds
  • Eerste releasedatum 20 maart 2009
  • Platformen PlayStation Portable, Nintendo DS, Mobile
  • Genre Actie, Open-World
  • Gameliner score

Dealen in drugs met Danny in GTA: Chinatown Wars

Eerder vandaag hadden we het over het drugsdealen in GTA: Chinatown Wars, en vandaag kunnen we je daar ook nog een screen bij laten zien.

In de screen zien we in het bovenste schermpje een personage uit de game, Danny, aan wie jij als speler drugs verkoopt. In het onderste schermpje zien we de drugs die verkocht kunnen worden met daarnaast nog een plaatje van iemand die bij de deal betrokken is.

GTA: Chinatown Wars staat geplanned voor een release later dit jaar, en zal exclusief voor de Nintendo DS verschijnen.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?