Deadly Creatures

  • Ontwikkelaar Rainbow Studios
  • Eerste releasedatum 13 februari 2009
  • Platformen Nintendo Wii
  • Gameliner score

Deadly Creatures weer uitgesteld

Deadly Creatures, de exclusieve Wii-titel, waarin je als schorpioen en tarantula het op gaat nemen tegen een horde insecten is voor de tweede keer uitgesteld. Dat heeft uitgever THQ vandaag bevestigd. Enkele dagen hiervoor begonnen Amerikaanse webwinkels al de releasedatum bij te stellen.

In de Verenigde Staten verschijnt de game nu in februari 2009. Of dat voor Europa ook gaat gelden is nog niet bekend.

Deadly Creatures had in eerste instantie in oktober van dit jaar moeten uitkomen, maar werd toen naar december verschoven en nu weer naar februari van 2009.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?