Check hier alle Gameliner Awards 2021 content

Dead Space

  • Ontwikkelaar EA RS Studio
  • Eerste releasedatum 23 oktober 2008
  • Platformen Pc, Xbox 360, PlayStation 3
  • Genre Horror, Third-Person Shooter
  • Gameliner score

Dead Space verbannen

Dead Space gaat ons binnenkort weer een heleboel natte onderbroeken geven en kleverige handjes. De ruimtehorror is zelfs zo goor en angstaanjagend dat hij in sommige landen is verbannen.

Landen als Japan, China en natuurlijk Duitsland vinden deze game te ver gaan. De EA community manager Andrew Green had er ook iets over te zeggen. Volgens hem is Dead Space gewoon te eng voor bepaalde landen. In Nederland komt Dead Space wel gewoon uit.

Dead Space verschijnt 24 oktober voor de Xbox 360 en PlayStation 3. De pc-versie verschijnt 31 oktober.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?