Dead Space Remake ontwikkelaar toont details op stream

Geplaatst:
Aangepast: 1 september 2021 10:24

Ontwikkelaar Visceral Games heeft onlangs nieuwe details gedeeld van de Dead Space remake. Zo hebben we screenshots mogen zien en horen we de stem van Isaac.

Gisteren hield Motive Studios een livestream om meer te laten zien van de Dead Space remake. Tijdens de livestream die bijna een uur duurde, hebben we de eerste beelden van een build uit een vroeg stadium mogen zien. Zo zien we wat van het level design en zien we hoe de vernieuwde graphics eruit komen te zien. Volgens de ontwikkelaar zijn de levels qua layout precies hetzelfde als die in het origineel, dus fans van de game weten precies wat ze te wachten staat. Qua gameplay blijft alles grotendeels hetzelfde, werd er aangegeven. De game draait nog steeds om het kapotschieten van de ledematen van necromorphs, maar er wordt wel een nieuwe game mechanic geïntroduceerd. Deze mechanic heet peeling. Dit zorgt ervoor dat het vlees van de monsters van hun botten af gestript wordt wanneer je er op schiet, zodat je kunt zien hoe een vijand eraan toe is. Ook werd er tijdens de livestream een andere grote verrassing getoond. Protagonist Isaac kan in de remake namelijk praten. In het origineel hoor je de stem van de hoofdpersoon niet, maar in de remake hoor je af en toe een voice line van hem. Acteur Gunner Wright, die de stem van Isaac insprak voor de vervolgdelen, vertolkt in de remake wederom de rol van Isaac.

Dead Space heeft nog geen releasedatum. Wel gaat er een gerucht rond dat de Dead Space remake laat in 2022 verschijnt.

Bron: Motive Studios
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Dead Space (2023)

Series

Dead Space

Uitgever

Electronic Arts

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

27 januari 2023

Ontwikkelaar

Motive Studios

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord