Dead Space packshot verschenen

Geplaatst:
Aangepast: 2 juni 2018 12:56

Over enkele maanden kunnen we helemaal los in Dead Space op de pc, Xbox 360 of PlayStation 3. De game zit vol spanning en avontuur in de ruimte met in de hoofdrol monteur Isaac Clarke. Vandaag is de nieuwe packshot verschenen van Dead Space.

In Dead Space speel je als monteur genaamd Isaac Clarke, een gewone man die tijdens zijn routineklus een communicatiesysteem van deep space mining ship komt repareren. Al snel ontdek je dat de bemanning van het schip door afschuwelijk buitenaards ras gedood is. Je komt in een levende nachtmerrie terecht en moet je vechten voor je eigen leven. Dead Space verschijnt op 31 oktober in Europa. Voor meer informatie houdt onze website in de gaten voor meer nieuws.

Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Dead Space

Series

Dead Space

Uitgever

Electronic Arts

Reviewscore

Platforms

Pc, Xbox 360, PlayStation 3

Releasedatum

23 oktober 2008

Ontwikkelaar

EA RS Studio

Gameliner Awards

-

Lees meer