Dead Space

  • Ontwikkelaar EA RS Studio
  • Eerste releasedatum 23 oktober 2008
  • Platformen Pc, Xbox 360, PlayStation 3
  • Genre Horror, Third-Person Shooter
  • Gameliner score

Dead Space packshot verschenen

Over enkele maanden kunnen we helemaal los in Dead Space op de pc, Xbox 360 of PlayStation 3. De game zit vol spanning en avontuur in de ruimte met in de hoofdrol monteur Isaac Clarke. Vandaag is de nieuwe packshot verschenen van Dead Space.

In Dead Space speel je als monteur genaamd Isaac Clarke, een gewone man die tijdens zijn routineklus een communicatiesysteem van deep space mining ship komt repareren. Al snel ontdek je dat de bemanning van het schip door afschuwelijk buitenaards ras gedood is. Je komt in een levende nachtmerrie terecht en moet je vechten voor je eigen leven. Dead Space verschijnt op 31 oktober in Europa. Voor meer informatie houdt onze website in de gaten voor meer nieuws.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?