Check hier alle Gameliner Awards 2021 content

Dead Space

  • Ontwikkelaar EA RS Studio
  • Eerste releasedatum 23 oktober 2008
  • Platformen Pc, Xbox 360, PlayStation 3
  • Genre Horror, Third-Person Shooter
  • Gameliner score

Dead Space nóg eerder te koop

Laatst was de horrorgame Dead Space vervroegd, wat voor een game al uitzonderlijk is. Maar een game twee keer vervroegen kan tegenwoordig ook, en deze game bewijst dat.

De game is nu namelijk gepland op 14 oktober voor de Xbox360 en de PS3, de pc-versie komt op 20 oktober. Dit zijn dan wel de dagen voor de Amerikaanse release, maar het kan zo maar gebeuren dat ook de Europese release (die nu nog op 24 oktober staat) met een week vervroegd gaat worden.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?