Gameliner 15 jaar vijftien-daagse

Dead Space kostuums voor je Avatar

Later dit jaar kunnen we gaan genieten van een nieuwe zombie game. Het gaat dan natuurlijk over Dead Space 2 en om alvast in de stemming te komen kun je verschillende items voor je Avatar kopen om hem uit te dossen als een echte held uit de game.

Naast veel verschillende t-shirts met een Dead Space opdruk kun je ook kiezen voor een echte USG Ishimura of een ST Tools Mk. 3 Helmet. Of wat te denken van een echte ST Tools Mk. 3 Protective Suit, die je beschermt tegen alle dreigende gevaren in de game. De keus is aan jou!

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?