Dead Space 2 slaat pc over

Dead Space is een spannende survival horror pur sang. Je bevindt je in een verlaten ruimteschip, ammo is schaars en de monsters zijn ontzettend lastig dood te krijgen. Later kwam er ook een Nintendo Wii-versie van de game. Toch verkochten de games niet al te goed.

Dead Space 2 staat alsnog in de planning voor januari-maart 2011. De game zal verschijnen voor de Xbox 360 en PlayStation 3, maar de pc-versie zal niet komen.

As of right now a PC SKU is not in the plan

Waarom dit is, blijft een raadsel. Wat denken jullie?

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?