Dead Space 2 packshot onthuld

Dead Space is een survival-horror in de ruimte waar veel mensen nog steeds nachtmerries van hebben. Hoewel de game niet al te goed verkocht, krijgt Dead Space alsnog een vervolg. Dead Space 2 moet namelijk het eerste kwartaal van 2011 uitkomen voor de pc, PlayStation 3 en Xbox 360.

We zullen dus nog een aardig tijdje moeten wachten op de game. EA onthullen vandaag echter al wel de packshot van de game. Aanschouw hieronder het resultaat.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?