Dead Space 2 krijgt multiplayer

Dead Space was een spannende Survival-Horror game, maar de goede verkopen bleven uit. In Dead Space 2 gaat Electronic Arts het opnieuw proberen.

De ontwikkelaar meldde al dat ze zijn begonnen met de productie van Dead Space 2. Nu staat er een vacature open bij Electronic Arts die vraagt naar een senior online level designer. Het ziet er dus naar uit dat Dead Space 2 een multiplayer krijgt.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?