Dead Space 2 gaat verder

De sfeer bij Dead Space 2 begint goed waarbij Ingenieur Isaac Clarke bijna meegezogen wordt in de ruimte. De gameplay ziet er ouderwets hectisch en ongezond spannend uit. Ook de ouderwetse ledemaatgameplay is weer van de partij. Headshots zullen niet werken bij vijanden. Alleen door de ledematen af te schieten zul je ze kunnen verslaan.

De gameplay lijkt zich daarnaast ook meer in de ruimte af te spelen. Ook op plekken waarbij er geen grond onder je voeten is. Dit zorgt voor nog keer extra spanning. Dead Space 2 zal op PlayStation 3 verschijnen, maar er zal ook een limited edition komen. Bij deze versie zit Dead Space: Extraction voor de PlayStation 3 met PlayStation Move support.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?